Inloggen

 

Minimaliseren
Administratie                          

Business controlling                  

Financiering en cashmanagement

Automatisering                           

Supply chain management


 

Business Controlling

Minimaliseren

Een ondernemer heeft over het algemeen de gewoonte om bezig te willen zijn met datgene wat hij het liefste doet: ondernemen.
Gedreven door de kennis van zijn corebusiness, ervaring en fingerspitzengefühl en passie voor zijn vakgebied wordt er dag in dag uit hard gewerkt aan de business.

De vraag is echter vaak of u als ondernemer ook daadwerkelijk zicht heeft op de voortgang van de onderneming. Weet u op cruciale punten hoe de vlag ervoor staat? Heeft u als ondernemer of manager van een bedrijfsonderdeel alle benodigde informatie tot uw beschikking om beslissingen gefundeerd te nemen? Sturen uw managers op de juiste KPI’s? Bent u in staat adequaat te reageren als een situatie hier om vraagt of regeert de waan van de dag?

Ongetwijfeld herkent u één of meerdere van bovenstaande vragen. 

Om (weer) grip op de zaak te krijgen is het essentieel dat cruciale bedrijfsinformatie beschikbaar is. Het opzetten, implementeren en onderhouden van een controllingsysteem moet hierbij geen doel op zich zijn. Het zou als noodzakelijk  instrument moeten worden onderkend om de gezamenlijke bedrijfsdoelstelling te kunnen realiseren.

Met ruime praktijkervaring op dit gebied assisteren wij graag om invulling te geven aan de vraagstukken die in uw onderneming leven op het gebied van controlling.